ALBÜMLER

Bulutsuzluk Özlemi
Güneşimden Kaç LP

 “GÜNEŞİMDEN KAÇ” İLK KEZ PLAK FORMATINDA! 

 
Ada Müzik, Bulutsuzluk Özlemi’nin “ Güneşimden Kaç” albümünün ilk plak baskısını yayınlıyor. 180 gr olarak basılan plağın kapak tasarımı, orijinal kaset ve CD tasarımlarında imzası olan Bülent Erkmen tarafından yapıldı. Özenli bir hazırlığın ürünü olan Güneşimden Kaç LP, İhsan Apça’nın ADA Stüdyo’da gerçekleştirdiği re-mastering edisyonu olarak yayınlanacak. 
 
Rock tarihinin kült albümlerinden biri olan Güneşimden Kaç, Bulutsuzluk Özlemi’nin; Nejat Yavaşoğulları (vokal, akustik ve elektrik gitar), Akın Eldes (akustik ve elektrik gitar), Richard Hamer (alto saksafon, geri vokal), Demirhan Baylan (bas, geri vokal) ve Flip Sümbülkaya’dan oluşan (davul) efsane kadrosuyla 1991-92 yıllarında kaydedildi. Albümün stüdyo konukları arasında, Okay Temiz (perküsyon), Tahsin Ünüvar (soprano ve tenor saksafon) ve Selim Atakan (klavyeli çalgılar) gibi önemli müzisyenler yer alıyor. 
 
Albümde tümünün söz ve müzikleri Nejat Yavaşoğulları'na ait 12 Bulutsuzluk Özlemi hiti var: Güneşimden Kaç, Seyyarede, Kaportacı, Karanlık Soğuk, Devran Dönüyor, Bilirdiniz, Lili Yar, Gülsüm, Boyalı Kuş, On İki Kişi, Bütün Bu Yaşananlardan Sonra ve Hayır Hayır. 
 
Güneşimden Kaç LP, esenshop.com üzerinden ön satışta ve 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren plak dükkanları ve müzik marketlerde olacak. 
 

ALBÜMDEKİ PARÇALAR Albümü Satın Al

ŞARKILAR

LİNKLER

1660 kez görüntülendi.