BİYOGRAFİ

Mehmet Teoman
1950’lerde ilkokulu Paris’te okudu.
1960’larda Galatasaray Lisesi’ni bitirdi, biraz hukuk, biraz gazetecilik tahsili gördü. Muhabirlik, otobüs firmalarında hostluk, çeşitli otellerde resepsiyon memurluğu, küçük çaplı turistik tesislerde yöneticilik görevlerinde bulundu. Bu dönemde ilk evliliğini ve er olarak askerliğini yaptı. 
1970’lerin başlarında Koç topluluğuna girdi ve üç yıl boyunca TOFAŞ’ın Güney Doğu bölge sorumluğu görevinde yer aldı.  İstifa edip şarkı sözü yazmaya başladı…
1980’lerde gazino, gece kulübü, tiyatro vb. mekânlara şov, kabare, müzikli oyunlar yazdı yönetti, sahneye koydu… 
Aynı sektörde menajerlik, emprezaryoluk, süpervizörlük, danışmanlık ve prodüktörlük yaptı. 
1990’larda çeşitli sanatçılara albüm konsepti ve prodüktörlük yapmanın yanı sıra, bir sinema filminde ve çeşitli televizyon dizilerinde küçük roller aldı. Yeni kurulmuş bir kanalda kendi hazırlayıp sunduğu özgün formatta "La Bohéme" adlı 100 bölümlük sohbet programına imza attı. 
Bu dönemin sonuna doğru DJ’liğe soyundu…
2007 yılının Ağustos ayında her türlü gece çalışmalarını, iş ilişkilerini askıya alarak, kalem kâğıdı bir kenara bırakarak hayatında ilk defa edindiği bir fotoğraf makinesiyle ve hiç bir eğitim almadan sokaklarda “Objektifiyle şarkı sözleri yazmaya” başladı…
2013 yılının Aralık ayında Bodrum’a yerleşti. 
2015 yılında kendi yazdığı şarkı sözlerinden hareketle eski ve yeni parçalardan oluşan ve kendi sesini de şarkıların içine kattığı yeni bir albüm projesine soyundu. 
Albüm çalışması yanı sıra fotoğraf çekmeye devam ediyor. 
 

Meltem Özcan
 
Uzun süre İstanbul Gelişim Orkestrasında Solisti olarak çalıştı. Bestesi Fuat Güner'e, sözleri Fıkret Kızılok'a ait "Herkes gibi" adlı şarkıyı single yaptı. Güçlü performans ve sahne hakimiyetiyle halen çeşitli etkinliklerin aranılan yorumcusudur.